Forskningsrapporter inför Riksstämman 2019

 

Nu är det dags att planera och anmäla sin forskningsrapport inför Riksstämman 2019!

Vi vet att det pågår många spännande och lärorika projekt i hela protetik-Sverige och vi vill höra om dem. Ett deltagande med en forskningsrapport innebär också chans att vinna SFOP´s prestigefyllda GULDPRIS!

I samband med årets Riksstämma delar också Svenska Tandläkare-Sällskapet ut pris för bästa forskningsrapport. Prissumman är 10 000 kronor. Föreningen nominerar en av sina anmälda rapporter. En jury (utsedd av Tandläkaresällskapet) utser sedan finalister, som i samband med ordinarie rapportsession bedöms utifrån originalitet och utformning av undersökningen, kvalitén hos det presenterade materialet, arbetets vetenskapliga värde, använda metoder och pedagogisk presentation.

En rapport ska vara 10 minuter lång + 5 minuters frågestund. Rapportsessionerna hålls ämnesvis under riksstämman. En person per rapport räknas som huvudrapportör, vilken får fri entré till Riksstämman och har möjlighet att söka resebidrag.

Du som vill presentera Din forskning uppmanas att skicka in en rapportanmälan samt ett abstract via e-mail senast den 2 maj till undertecknad (länk till blankett samt mall finns längre ner på sidan).

 

Med vänlig hälsning

Tassos Grigoriadis

Anastasios.Grigoriadis@ki.se

ors-mall-for-abstract-rapporter

blankett-anmalan-av-forskningsrapport-10-maj-ors2019 ors-mall-for-abstract-rapporter