Forskningsrapport inför årets Odontologisk Riksstämma 2022

Nu är det dags att anmäla sin forskningsrapport inför årets Odontologisk Riksstämma 16-18 november i Göteborg.

Vi vet att det pågår många spännande och lärorika projekt i hela protetik-Sverige och vi vill höra om dem. Ett deltagande med en forskningsrapport innebär också chans att vinna SFOP´s prestigefyllda GULDPRIS!

En rapport ska vara 10 minuter lång + 5 minuters frågestund. Rapportsessionerna hålls ämnesvis under riksstämman. En person per rapport räknas som huvudrapportör, vilken får fri entré till Riksstämman (3 dagar). I år kommer inga bidrag till resa och uppehälle betalas ut från Svenska Tandläkare-Sällskapet.

Nytt för i år! Det kommer vara en speciell rapportsession för alla som tävlar om årets bästa forskningsrapport. De som är nominerade ska förutom sin muntliga rapport på 10 minuter också spela in sin rapport och skicka in till tandläkarsällskapet senast 31 september. Detta för att juryn för bästa forskningsrapport ska ha bättre förutsättningar för att utse vinnaren. Vinnaren koras och premieras, efter överläggning av juryn, efter avslutad rapportsession.

Du som vill presentera Din forskning uppmanas att skicka in en rapportanmälan samt ett abstract via e-mail senast den 8 maj till undertecknad (länk till blankett samt abstract-mall finns längre ner på sidan).

Med vänlig hälsning

Tassos Grigoriadis

anastasios.grigoriadis@ki.se

 

abstract-mall-2022

Anmälan FORSKNINGSRAPPORT_2022 220308